Gastronomické produkty – dřezy nerez a drtič ledu

V dnešním článku zaměřeném na gastronomii se spolu podíváme na dva produkty, které jsou naprostou nutností v každé kuchyni. Prvním z nich jsou dřezy nerez, které má doma snad každý, pokud jde ale o ty určené pro gastronomii, jedná se o úplně jiný produkt. Jeho význam je především funkční, nemusí být krásně ozdobený nebo vybraný do barvy tak, aby splňoval požadavky Vaší manželky a tchýně, se kterými při výběru dřezu do normální kuchyně můžete strávit klidně celé dny a nakonec zjistíte, že vlastně nemůžete najít ledničku, která by zapadala do vybraného stylu. Dřezy nerez určené pro gastronomii jsou vyrobené jak už ze samotného názvu vyplývá, z nerezové oceli. Jedná se jednoduchou vanu ve stříbrné barvě různé velikosti (záleží, jak velké množství nádobí plánujete umývat), která je zasazena na čtyřech nohách stejné barvy. Naprosto minimalistické a jednoduché, nemyslíte? Výběrem gastro dřezu nerez si usnadníte spoustu práce a žádné přeplácané barvy nebudou krást Vaši pozornost.

Drtič ledu

Zařízení jako je drtič ledu by se mělo nacházet v naprosto každé restauraci, ale hodí se i pro domácí použití. Nikdy totiž nevíte, kdy na plese nebo v divadle narazíte na partnerku nebo partnera, kterého můžete okouzlit výrobou míchaného drinku plného ledové tříště. No řekněte sami…kdo takový nápoj nemá rád? O to více v teplé letní dny, ve které takový drink dokáže schladit naši mysl a zároveň překonat všechny zábrany. Drtič ledu je opravdu jedinečné zařízení, které by nikdo neměl podceňovat.

Eva

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Next Post

Gastronomické produkty – digestoře gastro a jejich využití

śr Sty 8 , 2020
V dnešním článku zaměřeném na gastronomické produkty se spolu podíváme na digestoře gastro. K čemu vlastně slouží takový digestoř gastro? Digestoř gastro, neboli odsavač par určený pro gastronomii se instaluje hlavně v kuchyni a to na místo, pod kterým probíhá tepelná úprava jídel (například smažení, dušení, vaření, pečení…). Jeho význam je nejen […]

You May Like